The Undead Scourge

Kroppen känns lite bättre, har fortfarande lite blod i urinet men pumpar i mig vatten så det ska nog ordnar sig. Vet inte riktigt vad det är men jag får lov att bita ihop tills helgen, som närmar sig med rasande fart.
Dagen idag har gått ganska bra på jobbet, mycket att göra men det är lite poängen med att komma hem på en torsdag. En torsdag som kommer gå i gamingens tecken tillsammans med Pontus som försvinner till helgen. Sitter och PGar WC3 som fan för att få upp skillsen lite, tyvärr tröttnar jag rätt fort men det är bara hänga i! Sen måste jag skaffa mig en bättre dator om det ska gå att spela ordentligt. Ser annars fram emot helgen som komma skall.

Nu ska jag ta mig lite macka, kanske skriva lite på datorn och sen fortsätta med mitt lirande. I see fragged people.

Ska bara säga att det finns ett citat som ekat i mitt huvud hela dagen som är hämtat ur Så talade Zarathustra skriven av Friedrich Nietzsche.

"Gud är död."



- azkunGen .

Rock 'N' Roll [Will take you to the mountain]

Känner att min kropp spelar mig ett litet spratt. Vet inte riktigt vad som är med mig, jag har mens typ. Men jag tror att det kommer gå över. Har varken tid, lust eller råd att vara sjuker. Min medicin blir mycket vatten och sömn.
Har gått sådär att jobba idag, har varit helt sänkt och har varit lite såsig i skallen.
Jag har massor att göra efter ha däckat efter jobbet så mer till inlägg blir det inte.
Take care!

WEEK END

Full rulle den här helgen. Vi kanske ska ta en lite summering med lite tankar och reflektioner.

Fredag: Dagen började med att tvätta och städa lite. Hann inte städa så mycket för när jag var klar runt tolv snåret så gick jag bort till Pelles lägenhet som han har fått såld. Det är inflytt 1:a april men den är inte helt klar så jag byggde klart ventilationen från kåpan in i väggen, inget avancerat direkt.


Nyinstallation.


Sen när jag var klar så var det hög tid att öka takten för att hinna duscha och göra mig klar innan den högaktade supercombon kom och hämtade mig för bio. Jag talar om fröken Dahl-Hansen och fröken Fritts. Vi såg 'Hur många lingon finns det i världen?' (Ducka!) Väldigt bra film tycker jag, den var inte så jobbig att hänga med i förutom när det var fjortisfnitter i salongen under en sorgsen del i filmen. Det är vid sådana tillfällen man vill vända sig om och säga: "Ett ord te och tofflera ä' tomma!" Men civiliserade som vi är satt vi bara och kokade istället.
Efter bion så åkte vi hem till Emma för att äta våfflor tillsammans med Martin också. Sen satt vi och spelade 'galenpanna' och jag satt och tänkte en del då. Ibland har vi sjuk fantasi och är extremt roliga. Eftersom jag börjar bli till åren så gick jag hem och sov när vi var klara. Kändes skönt faktiskt när det är lite mer hektiska dagar.


Fritts styr upp våfflorna.

Lördag: Dagen jag sent glömmer. Eller jag har några få minnesluckor men det kommer jag till. Pelle ringde och väckte mig någon gång runt tio och frågade var nycklarna till källarförrådet var någonstans. Yrvaken Jocke: "Jag kommer..." Sagt och gjort. Det var bara att hoppa i sparkdräkten och sätta igång att spika. Idag skulle jag sätta upp lite 'täckluckor' som täckte ventilationen jag byggt dagen innan, jag tror Pelle får till det till slut för jag hann nämligen inte klart innan det var dags att bege sig upp till hallen för att ta samlingen med junisarna.
Matchen får godkänt, inte mer. Jag tycker att vi har lite för lite skytte. Är det något jag inte tycker om så är det när man ska in och 'gröta'. DRA DIT BOLLEN BARA! Ibland gör man det lite för svårt försig själv, mig inkluderad. Lite okoncentrerat tycker jag att det ser ut också. Vi bränner en del frilägen men vi får samtidigt frilägen vilket är bra, lite mer fokus och vi vinner med 12 bollar. Vi vann i alla fall och det är huvudsaken just nu om vi ska ta tredjeplatsen när serien är slut. (23-15 tror jag matchen slutar.)
Efter matchen brännde jag hem för att göra mig stilig för kvällen. Någon gång i framtiden ska jag väll vara riktigt sluskig och gå ut i jeans och t-shirt, på begäran. I alla fall, jag och Pontus gick till Pizza House för att få nått i magen innan festligheterna började. Henka kom och mötte upp också och vi satt och hade en sån där stund i livet som jag bara njuter av. Bara sitta och prata och massor med skratt, mer behövs inte! Sen så gick vi hem till Zäta för lite uppvärmning innan Mastmagasinet. Vad som hände på 'Mastis' kanske ska få stanna där, jag kan inte riktigt reglementet för vad som är okej att prata om offentligt här i stan men jag lär mig nog. Jag kommer inte ihåg så mycket ändå förutom att jag träffade Martin som var här från Stockholm, vilket fick mig att börja skratta hysteriskt! Bra kväll i alla fall med mycket 'motorsågar', 'kaniner' och 'isborrar'.

Söndag: Dagen idag andas betongkeps. Bästaste Mallan ringde och 'väckte' mig en timme innan vi skulle upp till hallen men jag vill inte påstå att jag vakna. Det var förns när hon smsa att hon var utanför som jag ansträngde mig för att hasa mig ur sängen. Det var lite knepigt att ta sig in i hallen idag. Tidslåset ville leva kvar i vintertid och jag klandrar det inte men jag kom inte in med Pelles tagg som man kan komma in vilken tid som helst på dygnet med, så vi fick gott vänta en timme. Matchen gick helt okej tycker jag. Vi var bara åtta stycken tappra soldater för att spela mot 'fiskmåsarna' men jag tycker att vi orkade med bra trots det. Det syns att koncentrationen försvinner lite när vi blir trötta men det är förståligt när vi inte är så många. Ofta när man blir intervjuad av press och liknande får man frågan om någon var lite bättre eller stack ut mer än dom andra. Frågan tycker jag är lite paradoxal eller vad jag ska säga. Jag kanske tycker att 'Lisa' spelade jättebra men det är ju en lagsport. Laget kanske gör så att 'Lisa' gör massa mål och framstår som 'bäst för dagen' men jag försöker vara rättvis i mina bedömningar om vem som var bra eller inte när jag svarar på sånna frågor. Note to self: Flummiga tankar stannar i huvudet för det där kan du inte vara stolt över.
Efter matchen så åkte jag hem tillsammans med Henka, vi skulle gå på stan tillsammans med Pontus vilket dom ångrade att dom ens tog med mig. En bakfull Jocke är inte alltid lika rolig eller snäll som han kanske brukar. Jag hade i alla fall trevligt. Sen kollade vi på när FBK säkrade en finalplats med 4-0 i matcher, skönt! Det var hög tid att krossa 'Solna tattarnas' dröm, för det var en dröm, inget annat...
Sen var jag på styrelsemöte, sjukt trött så det var nog bra att det var ett 'Lilla-VM möte', så jag slapp massor med budget snack och så.

Nu är det dags för mig att tacka för mig och hoppas att du fann mitt inlägg rogivande. Jag avslutar kvällen med att packa för ytterligare en veckas jobb i Göteborg och leta efter pengarna jag bokstavligen söp bort igår.


Stöd Bofors, bli kanon!


- azkunGen .

Pladder om kladder

Jahaja! Nu är jag hemma från Göteborg och har till och med hunnit träna. Jag tog en löptur upp till hallen för jag ville verkligen få träning. IN YO' FACE HOMO! Snacka om att jag är otränad, läskigt otränad.
Men nu ska jag vara så arrogant att jag lägger det åt sidan för jag är mer sugen på annat i helgen. Helgen ser väll ut ungefär såhär:
  • Fredag morgon: Tvätta!
  • Fredag efter lunch: Bygga i Pelles lägenhet.
  • Fredag kväll: Bio och våfflor med Frida och Emma.
  • Lördag morgon: Sova!
  • Lördag förmiddag: Fortsätta i Pelles lägenhet.
  • Lördag 14:45: Samling för junismatch mot Backa.
  • Lördag kväll: Socialisera med damlaget.
  • Söndag morgon: Gym med Henka.
  • Söndag förmiddag: Ev. fika med Emelie.
  • Söndag dag: Löpning!
  • Söndag eftermiddag: Laga mat för veckan och packa.
  • Söndag kväll lämnar jag öppen, blir förmodligen sova så tidigt som möjligt eller kanske en film.
Nu när jag sitter och tittar på det så känns det lite hektiskt men hey! Vem gillar inte att vara uppe i varv och ha många bollar i luften?
Nu innan jag går och lägger mig ska jag göra lite betalningar, packa mina beryktade tvättpåsar, duscha, äta och kanske skriva lite krönikan.
Sen så har jag bara en tanke om konflikter. Varför är folk rädda för dem? Med konflikter menar jag inte en dålig dag i Rwanda i början på 90-talet, utan mer vardagliga så har vi rett ut det.

Idag fick jag en fråga när jag var som mest irriterad men jag hörde inte.
- Äh! Det var inget, dum fråga.

- Varför i Zeus dajmkryss frågar du för då?!


Sen blir det tyst. Varför? Jag är inte rädd för att ta diskutionen och jag säger vad som ploppar upp i pallet. Det finns för- och nackdelar med det men då vet man att jag är ärlig. Freedom of speech!


Det var allt för nu. Hoppas ni har läst något kul och jag efterlyser kritik på bloggen, bilder vet jag så nämn inte det så slipper du få rätt på att du är en handikappad myrslok på LSD.

"Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre." - Lily Tomlin

- cindereLLa *

Krönt krönikör kröner kröken av krönt kritikers krönika

Det är helt sinnes att skriva krönika ju, både roligt och svårt. Jag hoppas i alla fall att min kommer publiceras en vacker dag och att folk tar åt sig och gillar den.
Jag håller alltså på att skriva en krönika. Många bollar i luften nu känner jag men jag gillart på ren värmländska!
Blir inget vidare långt inlägg för jag är trött. Imorgon är det torsdag och jag åker hem.
Hejs svejs lingonfejs!

Hunter's Moon

Det som finns i mitt huvud nu och det enda jag orkar tänka på är handboll, orkar inte blogga om något annat. Blir roligare så. Sitter i skrivande stund i sängen, för ovanlighetens skull faktiskt, och skriver träningsscheman till damlaget. För den som inte förstår något alls så har vi sagt att vi ska satsa mer på kommande säsong, vilket kommer innebära en hel del fysisk träning. Snäll som jag är så har jag valt att göra scheman till tjejerna så dom kan träna på egen hand då vi kanske inte kommer träna varje dag i veckan.
Ett träningsschema kommer vara utformat så att jag säger vad jag tycker att de förbättra och vad de ska lägga energin i träningen. Sen kommer det självklart med praktiska övningar som de kan köra både med kroppen som redskap och i gymmet, så jag har en del att göra.

Jag orkar nog inte skriva så mycket endå. Ska sova istället. Nyponsoppa, mandelbiskvier och vaniljglass gav mig en paltkoma som säger: Sovdags!

Det var allt för mig, kyss på dig.

Vårdagjämningen

Våren har kommit till Göteborg vill jag påstå och ja, jag vet. Vårdagjämningen var väll i går vid cirka 23:21 men det får vara idag enligt undertecknad. Innan jag börjar pladdra om allt som rör sig i skallen så ska jag väll säga att dagen har gått bra idag. Har haft lite ont här och var men jag ska inte gnälla. Något mör i huvudet också, inte skoj att kliva upp 03:45. Jag ska ju bjuda mer på mig själv och så. Då tycker jag att jag inte ska utelämna några detaljer. Bloggen kanske skulle ha sloganen 'Den nakna sanningen'. Here we go...
Jag känner mig oerhört likgiltig och kanske egocentrisk, jag vet inte. Likgiltigheten kommer nog till det mesta, varför vet jag inte men jag tror att det har med att jag är lite 'ego' just nu. Vem orkar egentligen lyssna på någon som bara gnäller? Men om du är intresserad fortsätter du läsa antar jag, för jag kommer gnälla en del. Om inte hoppa över kommande stycke, för din och min skull.
Det här med att jämt vara positiv kanske inte riktigt är min sak kanske. Alla har väll toppar och dalar men just nu känns det rätt piss. Trivs inte i min lägenhet alls hemma, har märkt att den är för liten för mig och jag tror att jag ska leta mig något annat men det är min spontana känsla inget jätteseriöst kanske. Är väldigt lågmäld överhuvudtaget så jag borde inte skriva mer. Jag tror jag skiter i det här och dra täcket över mig.
If you can wait 'til I get home, then I swear to you that we can make this last.
If you can wait 'til I get home, then I swear come tomorrow, this will all be in our past.
It might be for the best.

You know you can't give me what I need and even though you mean so much to me,
I can wait through everything.
Is this really happening?!
I swear I'll never be happy again and don't you dare say we can just be friends!
I'm not some boy that you can sway!
We knew it'd happen eventually...

Bästaste namnsdag

Har haft en väldigt bra namnsdag idag! Klev upp runt halv sju och åt en stadig frukost för att sen träffa Henka.

Min och Henkas arbetsplats under morgonen.


Det gick rätt bra på gymmet men det behövs absolut mer träning. I veckan ska jag nog allt ut och springa med Stefan för lite extra träning. Sen så åkte vi upp till hallen för att spela träningsmatch mot "fiskmåsarna".


Den glada men bestämda domaren Sebbe!


Matchen gick väll bra tycker jag. Roligt men svårt att så många var med. Jag klagar absolut inte, hög närvaro gillas! Lite handbollssnack då. Matchen gick som sagt bra. De synpunkter jag har när reflekterat i min dinosauriehjärna är bestämdhet. Ett mer bestämt försvarsspel, bestämda anfall och bestämda löpningar. För att utveckla så skulle jag vill ha beslutsamheten i försvaret, NEJ! HÄR KOMMER NI INTE FÖRBI! Ungefär så. Att märka var domaren sätter gränsen och sen leva på gränsen. Tufft och bestämt!

I anfall. "Stå ivägen ni men det kommer göra ont!" Att i satsningen visa att här ska jag fram. Allt blir bättre eller vad jag ska säga. Med bestämdhet så kommer halvsatsningar, 'flummiga' inspel och osäkerhet försvinna i anfallet.

När vi tar till löpet i 'andravågsfasen' så ser jag på många håll att det finns en växel till att peta i. Hittar vi det rätta tempot och gör det med bestämdhet så är jag övertygad om att vi gör minst sju, åtta mål till.

Men allt detta kräver träning både fysiskt och spelmässigt, känns gött att vi har kommit överens om en hårdare fysiskträning inför kommande säsong, så topplagen kommer inte kunna räkna bort oss. Heja på tjejer!


Brudarna värmer upp. Dom gör sig väldigt bra på bild. Strike a pose girls!




Judas, Wase och Sofie. Fienden från fel sida Bodalsbacken.


Efter matchen så blev det en promenad hem med Lina. Det var kul att höra hennes syn på handboll och livet. En del vettigt finns det allt. Efter det så tog jag mig friheten att ta ett powernap, som tyvärr blev avbrutet med en syster som smsade ett grattis. Sen en mamma som ringde. Min far däremot valde att sms på kvällen, bra stabben!

Jag gick och handlade lite inför veckan och så för att överleva veckan. Sen blev det en lång skön dusch för att lukta någorlunda fräscht inför sektionens årsmöte. Synd att det inte var så många som kom och ville vara med och påverka men och andra sidan ger det mig och Danne mer handlingsfrihet. Danne sprudlar av idéer och jag gillart! Säsongen 11/12 kommer bli jättebra och då ska vi inte tala om 12/13, mig blir ni inte av med! Det känns i alla fall som att vi har fått ihop en väldigt bra styrelse, synd bara att Mallan inte kunde sitta kvar.

Nu är det dags för mig att packa väskan, bre mackorna, knäppa upp sista knapparna på skjortan och däcka som en klubbad säl. Längtar redan tills jag kommer hem igen och hoppas att jag kommer vara efterlängtad.


Jag vet att det tydligen finns vissa förhållningsregler vad gäller längd och så på blogginlägg men just nu struntar jag i det för jag hade en del jag ville skriva av mig, hoppas att det inte blev jobbigt att läsa annars får ni läsa i omgångar.

Puss och kram. Hoppas ni får en trevlig vecka och tack för den här helgen.



- azkunGen .

Genom eld

Morrn! Är uppe tidigt för att gå till gymmet med Henka. Inte så att jag känner för att vara uppe men ibland så måste man. Dagen idag stavas H-A-N-D-B-O-L-L. Efter gymmet så ska jag upp och ha träningsmatch med tjejerna mot Karlskogas juniorer, tror jag. Dom behöver lite matchträning inför Sundsvall Cup och det ställer vi självklart upp på.
Sen är det årsmöte ikväll men det är inte fullt lika roligt, älskar att 'stå på golvet' med mina tjejer.
Igår var det lagkväll som jag tyckte var väldigt trevlig! Mycket skratt, god mat och framför allt sällskapet! Vi börjande med att äta tacos sen var några både nyfikna och tävlingssugna på en liten frågesport jag hade gjort för tjejerna, inget avancerat bara lite random frågor och ett musikquiz. Sen blev jag rätt trött så jag och Mallan gick hem till Pontus för att kolla på Edge of Darkness, faktiskt väldigt bra. Jag tyckte den var lite weird dock men den var bra.
Nu sitter jag här, fruktansvärt omotiverad att packa väskan för att åka till Göteborg men "a mans gotta do, what a mans gotta do". Har en liten rolig idé som jag ska göra under kvällen om jag får svårt att sova men det är en hemlis fram tills att den syns på nylleboka. Hörs ikväll! Tjennaaaa

Karlstad by day

Hej alla läsare! Förlåt att jag är så usel på att blogga! Idag (läs igår) så var jag som sagt i Karlstad och hade en toppen dag, det har jag mycket att tacka Mallan och Jennie för.

Mallan och Jennie efter våran shoppingrunda. Extrem pigga och glada. Egentligen ville jag bara fota snyggingen som satt mittemot men dom kan väll också få vara med...

Blev en del shopping. Hittade en väldigt, enligt mig, snygg skjorta och kavaj. Sen var expediten snygg också som sålde skjortan, fick jag höra... Sen köpte jag en svart skjorta, fyra kalsonger, en snygg slipsnål och ett litet täckstift. Onödigt eller inte jag ska leva sparsamt resten av månaden ändå. Under kvällen har vi lagat mat och tittat på Jackass med mycket trevligt sällskap. Älskar hela högen.


Clara styr upp fläskfilén.




Och Pontus mediterar.

Mamma ringde lite överraskande idag! Hej mamma! Väldigt kul den lilla stunden vi pratade, händer inte ofta men det är rolig när det händer, lite som triss. Sen ringde chefen/tränaren/mentorn/ordföranden/kompisen, ja kärt barn har många namn som det heter, det var i alla fall Pelle som ringde och ville fortsätta diskussionen som vi kanske inte riktigt avslutade igår efter vårat sena styrelsemöte. Vi diskuterade mitt projektarbete jag ska föra emot VHF (Värmlands Handbollsförbund) och gav mig lite tips och idéer. Han är kritisk och det uppskattar jag! När man är 'inne i något' så glömmer jag allt för ofta bort omvärlden och kör mitt race. Så det är bra som sagt att få en liten hint om att tänk på det här och det här kan gå snett osv.

Nu ser jag fram emot att få somna och spendera morgondagen med att städa lite, att Jennie klipper och färgar håret på mig och lagkväll med brudarna! Känns väldigt kul att få chansen att umgås med laget mer än när jag säger: "Vi tar tio tyskar som vila."

Nu ska jag sova länge och väl för imorgon blir det fullt ös igen.

XOXO

- azkunGen .

Eller så har vi köttet här...

mms_img39255 (MMS)

Eller så har vi köttet här...


Nu har matlagningen börjat hos Storm. Lite...

mms_img39252 (MMS)

Nu har matlagningen börjat hos Storm. Lite magert men det funkar.


Ljuset på min väg

Jag har valt att inte dra upp persiennerna än. Jag har inte gått upp än i och för sig. Men jag ser att det ser illa ut, plus att jag vakna av att man skottade utanför. Min spontana morgon-humörs-tanke: "Hmm, undra om jag kan göra någon skada med gjutjärnspannan på miffot som plogar grus..." För det var ju i princip bara grus ute. Helt ärligt finns det nog inget som kan göra mig på dåligt humör ändå. Det är ju trots allt fredag som innebär åka till Karlstad och förhoppningsvis träffa Pontus ikväll.
Hakuna Mattata!

XOXO


- azkunGen.

Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll

Nu är jag trött som en liten ekorrunge på valium. Struntar i hockey för tillfället. Jag ligger i sängen och lyssnar på Håkan Hellström innan jag tar natten, den grabben skriver en del skumma och bra texter. Blir rätt emo av hans texter så jag borde seriöst sova snart.
Har faktiskt blivit asbra på att lura min kropp om hur jag mår också. Slutet mot dagen då jag börjar märka hur jag vill slå folk med en köttyxa rakt i nyllet, så tänker jag: "Jag är glad! Jag är sjukt pigg!" Och vips! Sen så måste jag få kroppen med mig, alltså att jag sträcker på mig, ut med bröstet, upp lite med ögonbrynen och drar lite på läpparna, då går allt mycket smidigare. Nuff' said!
Sitter och klurar på min inköpslista inför fredagen. Mer än så här vill jag nog inte hitta.
  • Klocka
  • Glasögon
  • Fotfil
  • Parfym
  • Väst, kavaj, skjorta eller slips. Nått av det behövs allt!

Nej nu ska jag göra mig ordning och packa lite inför att åka hem innan jag slocknar.

XOXO


- azkunGen .

She is nothing fine

Dagen och veckan har gått megafort! Vi hann med mycket idag på jobbet. Vi steg in i en lägenhet som dom hade förmodligen lekt brasa i och en med två samojeder! Dom är helt bedårande söta och jag skulle kunna tänka mig att ha en alla dagar i veckan om jag bara hade haft tiden. Har hunnit tagit mig en 'brevbärarpromenix' också, för det är så in i bomben skönt väder!


Soetnows!


Imorgon åker jag hem! Ser fram emot lite den här helgen. Har en planering som är ungefär:

  1. Sola
  2. Shoppa
  3. Tvätta
  4. Kontorsjobb
  5. Lagkväll med tjejerna
  6. Träningsmatch
  7. Årsmöte

Fullspäckat alltså! Någonstans mellan allt det där vill jag träffa Pontus, springa, klippa håret och kanske bara må lite gött men det ingår i allt det där, så det löser sig sa tanten som sket i vasken. Jag hann aldrig göra någon vettig inköpslista för vad jag behöver köpa på fredag när det blir shopping med Mallan och Jennie, så jag ska nog göra det sen innan jag somnar. Mera frågesports frågor ska jag försöka fixa också.

Har förresten en till fundering, idag med. Varför finns det massor med raggningstips och repliker som man ska ta hjälp av för att få, just det, ligga. Tycker det är lite weird. Jag har gett upp allt vad sånt heter i alla fall. Jag tror mer på att någon får träffa genuina Jocke än att träffa någon jag inte är. Inte för jag planerar att träffa någon förutom höger handen, vi ska gifta oss. Tråkigt ämne att diskutera, förlåt. Jag lämnar det där.

Nej nu ska jag klä av mig naken och springa ett varv i våran lägenhet och sen duscha.

Hejpa!

- azkunGen .

They see me rollin'

Jag har ett problem här i bloggvärlden. Hur börjar man lämpligast? Bara börja mala på om det man vill blogga om eller hur är tanken egentligen? Jag antar att det ska vara inbjudande enligt typografins alla konster, finns det någon typ av webbtypografi? Strunt samma. Det är mycket som rör runt i skallen på mig nu. Höjdhoppsdomare till exempel. Det måste väll vara ett utdöende släkte? Hur svårt kan det vara, när ribban faller, att skicka upp en röd flagga i luften och en vit när ribban ligger stadigt?
Sen är det självklart mycket jobb, planer inför helgen, frågesport och så vidare som cirkulerar i skallen.

Frågesporten har jag kommit en liten bit på i alla fall. Helg planeringen ser ut som jag kommer spendera en hel del tid med tjejerna. Inga fel! Hörselkåpor ska dock användas.

Sen vill jag träna. Kanske hinner träna lite boll på torsdag, det vore nått det!

Dagen idag har varit en klackspark för 'killen hela veckan' om man bortser från ett litet snedsteg. Har fått röra lite på mig nu på kvällskvisten i alla fall med promenad och spring i trappor, vilket gav mig en helt lysande tanke! Jag skulle passa som brevbärare! Jag är sjukt skillad på att dela ut aviseringslapparna, jag är lång, vilket gör att jag tar två trappsteg i taget och är svinbra på att fatta skyltar som: "Ingen reklam, tack!" Som de flesta brevbärare kan missuppfatta uppenbarligen. Jag är rätt ödmjuk jag vet.

Nej nu ska jag fila vidare på frågesporten och göra en inköpslista om det blir nån shopping med Jennie på fredag.



Jag lekte med mobilkameran under min kvällspromenad.



XOXO


- azkunGen .

Dagens insats.

Har faktiskt känt mig pigg och fräsch större delen av dagen, har verkligen kommit in i min fina dygnsrytm nu.
Idag har vi fortsatt injustera och OVKa. Lite info för de som är intresserade: OVK - Obligatorisk Ventilations Kontroll.

Vi har haft rätt mycket att göra idag för vi vill få med så många lägenheter som vi bara kan, så vi aviserade till de vi inte har kommit in hos än att vi gärna vill göra ett nytt försök. Så vi aviserade totalt 29 st lägenheter + att vi försökte få med lite källare på det.

Sen har jag under kvällen planerat fortsättningen här nere tillsammans med Janne och tagit mig en promenad för att avisera inför nästa vecka. Nästa vecka kommer vi ha att göra!

Annars har dagen gått fort, bara en liten grej på eftermiddagen som störde mig en del. En hyresgäst som tyckte att vi har tvingat han att stanna i hans lägenhet, riktigt så är det väll inte men det var ingen stor grej. Vi var bara lite oense och det var svårt att få en syl i luften.

Summa summarum: King dag!


Janne njuter av att våren är på väg. Jag med!



- azkunGen .

Hard work work!

God morgon! Nu har jag hunnit äta frukost och gjort i ordning håret och allt där till. Är pigg och glad, sex- och en halvtimmes sömn är perfekt för mig. Kan väll säga att jag lurar kroppen lite men jag känner mig fräääääääsch!
Nu är det, som alltid, kaffe och morgonmöte med den jag jobbar med. I det här fallet Janne E.

XOXO

- azkunGen .

Hard work work!

God morgon! Nu har jag hunnit äta frukost och gjort i ordning håret och allt där till. Är pigg och glad, sex- och en halvtimmes sömn är perfekt för mig. Kan väll säga att jag lurar kroppen lite men jag känner mig fräääääääsch!
Nu är det, som alltid, kaffe och morgonmöte med den jag jobbar med. I det här fallet Janne E.

XOXO

- azkunGen .

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där!

Ligger i sängen och är sjukt jäkla trött. Kvällen har gått åt att planera jobben här nere, göra matlådor (potatis och falukorv), duscha och b-logga. Jag känner hur jag utvecklas, börjar bli en fena på matlagning, fått känsla för planeringen i Göteborg och det tar sig allt med bloggen tycker jag. Har skapat lite kategorier för er som intresserar er för vad jag jobbar med, vad som händer i handbollen eller bara är intresserade av den alltid like fule så han är snygg Jocke. Eller så kan man läsa alltihop...
Fullt ös idag alltså och jag har en spellista  som nöter på min stackars hjärna:
  • Katy Perry - Firework
  • Neon Trees - Animal
  • Veronica Maggio - Jag kommer
  • U2, LMC - Take me to the clouds above (Radio Edit)
  • A Day To Remember - If it means a lot to you
  • Daniel Adams-Ray - Lilla Lady

Inte alls musik som säger 'Jocke' men men. Somnade till dessa låtar som jag hade satt på repeat. Gav mig lite funky drömmar måste jag säga, jag har rätt livlig fantasi. Jag har sagt att jag ska bjuda mer på mig själv men dom detaljerna utelämnar jag nog.

Jag tror att veckan kommer gå rätt fort endå. Kommer att lägga mig vid den här tiden på dygnet så det snabbt blir nästa dag. För jag vill hem!

Det var allt för idag. Nu ska jag ha min sedvanliga kvällsrutin och sova!

XOXO

- azkunGen .

What are you waiting for?

Saknar handbollen där hemma! Måndagar brukar ju vara en sån där heldag i hallen. Jag har i alla fall börjat med träningsprogram för tjejerna, dom kanske på egen vilja vill köra igång snarast möjligt med satsningen för säsong 11/12?
Sen har jag börjat spåna i mitt projektarbete för VHF. Starta ett ungdomsråd där vi 'med lite studs i dojan' kan diskutera hur vi skulle vilja att handbollen i Värmland ska se ut. Jag tror att det kan ge både utveckling och tillväxt för oss.

Min egen träning går sisådär. Tar den inte på allt för stort allvar nu men jag vet att det kommer komma, är väldigt löpsugen i alla fall. Borde kanske skaffa ett 10-kort på ett gym här nere så man kanske, jag säger kanske, skaffar muskler och går upp i vikt.


Lite roligare idé som jag har för våran lagträff med tjejerna på lördag, om dom inte har kommit på något, är att göra en liten frågesport till dom. Topics och sånt kan jag förstås inte publicera men det kommer nog bli skoj i alla fall.


- azkunGen .

Hallå eller?

Idag landade vi i Göteborg. Lite segt att åka men det går an. Tycker dock att de svenska vägarna är lite för guppiga, fick inte en blund när jag inte körde. Är kanske lite elakt att sova när den andra kör men Janne hade Myran att snacka med medans jag försökte sova.

Dagen började ganska bra endå faktiskt. Vi kom in i hyffsat många lägenheter och vi var inne i ett riktigt flow ett tag. Sen kom vi till nästa uppgång som visade sig vara lite knepigare. Fläkten verkade ha något fel på tryckstyrningen så vi kunde inte fortsätta injustera konstaterade vi efter ett samråd med konsulenten för våran uppdragsgivare.
Som tur var hade jag och Janne aviserat lite extra lägenheter idag så vi fick att göra endå, vi slet väll kanske inte ut oss för att fläkten hade 'dött' men vi hade som sagt att göra endå.

Det måste jag verkligen tacka mina chefer för! Att få ansvaret och friheten att bestämma över upplägget här nere är en väldig arbetsförmån ska ni veta. Men det är en frihet under ansvar så det blir endel kontorsarbete om vi ska kalla det så men det gör mig inte så mycket, det är nytt och så men det är alltid roligt med nya utmaningar.

Mitt crib här nere. Ser inte mycket ut för världen och det som ser ut är kaos, men det är ett organiserat kaos.

Mitt crib här i Göteborg. Ser inte mycket ut för världen och det som man ser är kaos,
men det är ett organiserat kaos.


- azkunGen .

GRATTIS PONTUS 22 ÅR!

2011-03-10_21_56 (MMS)

GRATTIS PONTUS 22 ÅR!


Jag är en vampyr

God morgon vet jag inte om jag kan säga tjugo över fyra på morgonen när jag är stel som ett spett och sjukt trött. Här ska inte klagas! Nu börjar jag där jag slutade igår. I vimmlet bland tankar och förberedelser för avfärd. Vi hörs av under dagen kan jag tro.
Fred ut.


- Stickan.

Look! There's a nipple!

Filmkvällen avslutad hemma hos Pontus. Alltid lika skönt att 'dö i soffan' hemma hos Pontus. Det var förresten Laura Croft som spelades och sällskapet bestod av mig, Pontus, Henka och Jennie. Fast det blev som vanligt mest prat. Den här gången om Angelina Jolies bröst...
Nu ska jag ha lite kvällsrutin som innebär att packa väskan, tvätta och raka ansiktet och förbereda luftflödesprotokollen inför veckans arbete. Ser inte fram emot nått utav det om jag ska vara ärlig. Dels för att det är skönt att vara hemma och för att det står med en tio kilos säck på packlistan.
Om orken inte tar slut så ska jag försöka städa i ordning lite här hemma innan jag somnar. Skönt att komma hem till en lägenhet som är i ordning menar jag.
Med dessa rader tar jag natten och samlar kraft för veckan. "Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål." Som Blaise Pascal så fint sa.
Stay true!
- Stickan.

Nu är det filmkväll hos Pontus med gänget....

mms_img34832 (MMS)

Nu är det filmkväll hos Pontus med gänget. Spännande det här att blogga från mobilen.


Mina kära vänner!

Jag skulle ju faktiskt kunna presentera människorna i livet omkring mig. Dagens idé!

Vi kan ju börja med John! En utav mina bästa vänner från huvudstaden. Vi lärde känna varandra under våran värnplikt på Luftstridsskolan i Uppsala och nu träffas vi så ofta vi kan för att umgås och dela en BULLÄ!

John.

John är min kära vän från huvudstaden som jag träffade under min tid på Luftstridsskolan i Uppsala. Vi är ett så kallat "perfect match" som kompletterar varandra väldigt bra under alla våra äventyr. Skulle jag flytta tillbaka så skulle han vara en av anledningarna.

Mattias! Killen som fick mig att flytta till Värmland. Synd bara att han flytta här ifrån för att arbeta som officer i Uppsala där vi en gång träffades för första gången.

Mattias.

Han är början på min resa till och i Värmland. En mycket god vän som jag har haft många upplevelser med, bra som dåliga, glada som ledsna. Ja, ni fattar...

Här är Pontus och Jennie. Två väldigt goda vänner som tjockar sig under en av alla trevliga kvällar!

Pontus & Jennie.

Två väldigt goda vänner som gör sig bäst på bild! Jag kan inte riktigt beskriva dessa två. Dom betyder otroligt mycket för mig i alla fall. Det kan jag lugnt säga!

Henka Hyss. Lagkamrat som alltid ser smart ut och är väldigt smart. Humor har pôjken också!

Henka.

Henka Hyss. Mannen som alltid ser smart ut och har en brutal humor, rentav svart många gånger. Men han får en alltid att le.

Claes och Clara. Ett radarpar som utgör en samhällsrisk i mina ögon men ack så roligt man har med dom på vägen till total förödelse.

Clara och Claes.

Paret som är public enemies numero uno enligt mig. Men det är två personer som alltid får en att skratta åt deras sarkasm på vägen till total dekadens.

Z, god vän, som bilden visar tycker om djur.

Z.

Bruden har en otroligt skön stil, kan dock bli våldsam om man inte sköter sig. Det bor en kamphund i min goda vän som alltid går att prata med.

Frida, en sån där jäkla bra kompis med humor! (Stulen bild)

Frida.

Vet inte var jag ska börja med Frida. Hon är en vän som alltid bjuder på sig själv och sitt humör. Bra eller dåligt? Alltid bra. -Stulen bild-

Malin.

En bild som återspeglar Malin. Den dagen man inte ser Malin såhär står inte något rätt till. Min goda vän som alltid bjussar på ett leende eller två. -Stulen bild-

Anton.

Anton är en så där kompis som man kan börja asgarva bara av att träffa honom. Vill påstå att vi har haft en hel del roligt ihop!

Daniel.

Sist men absolut inte minst i dubbel bemärkelse! Mannen har ett stort hjärta och en stor plats i mitt hjärta! En sån där kille som man kan ringa till mitt i natten och gråta, han är hos dig två röda direkt efter. Toppen kille! -Stulen bild-


Jag har ju kanske lite mer vänner men dessa får duga så länge.

Nu känner jag mig nöjd med mitt första inlägg. En väldigt catchy avslutning måste ju med också!

 

- Cura, ut valeas!

Stickan.


Consummatum es!

Detta ska bli ytterst intressant! Nu är första inlägget här och jag är taggad till tusen att blogga!

Jag vet inte riktigt hur det kommer bli med uppdateringar och design på den här bloggen, eftersom jag är kass på det här med HTML och allt vad det nu heter. Kanske kan hitta någon som kan hjälpa mig med det här någon gång. Men jag ska göra mitt absoluta bästa!

Tanken med bloggen? Att lämna min vardag totalt ocensurerad och naken för mina vänner och bekanta nu när jag ska bli en gladare, roligare och en Jocke som bjuder mer på sig själv. Min vardag är mest handboll, jobb och vänner, så en del matchreferat, jobb reflektioner och skitsnack om  mina vänner kommer absolut hamna här.


A new begining

Jag är här inne och leker runt en stund. Jocke ska få ta över spakarna så fort vi fått ordning på designen.
//Erica Grimberg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0